Persoanele vârstnice își pot printa certificatul digital Covid -19 cu ajutorul Instituției Prefectului Județul Prahova. Unde se deschide biroul?

Certificatul verde obligatoriu
sursă Cancan
angajare

 
Persoanele vârstnice își pot printa certificatul digital Covid -19 cu ajutorul Instituției Prefectului Județul Prahova. Unde se deschide biroul?
 
Începând cu data de 22 noiembrie 2021, la Instituția Prefectului Județul Prahova va funcționa un birou unde va fi acordat sprijin cetățenilor care doresc obținerea certificatului digital privind Covid-19, în format letric (pe suport hârtie).
 
Accesul solicitantului către acest birou se va face prin intrarea B a Platului Administrativ (din strada Emil Zola), unde va fi preluat de un reprezentant al instituției care se va asigura că deține documentele necesare generării certificatului (dovada vaccinării/
dovada unui rezultat negativ la un test, realizat la un centru acreditat/ dovada recuperării după infecția cu Covid-19 în ultimele 180 de zile).
 
Printarea certificatelor digitale Covid-19 se va face gratuit, cu mențiunea că solicitantul trebuie să prezinte documentul de identitate și să completeze un formular de consimțământ privid prelucrarea datelor cu caracter personal.
 
Având în vedere că acest serviciu vine în special în sprijinul persoanelor vârstnice care doresc imprimarea pe hârtie a certificatului digital Covid-19 și care nu au posibilitatea sau cunoștințele necesare să acceseze platforma digitală: https://certificat-covid.gov.ro., Instituția Prefectului a transmis și Comitetului Consultativ de Dialog Civic o informare în acest sens.

Vezi şi https://republikanews.ro/persoana-incarcerata-dupa…/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

Instituția Prefectului – Județul Prahova

hidro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here