logo
RNTV Live

IMAGINI! Reacții în fața DEZASTRULUI

_DSC5041
Daniel

Intervenție în forță a pompierilor prahoveni la stația de pompare a țițeiului din Băicoi.

Un amplu exercițiu de intervenție pentru stingerea incendiilor a fost pus în aplicare de către pompierii câmpineni pentru a măsura timpul de reacție în cazul producerii unui incendiu la stația care asigură recepția și depozitarea țițeiului pompat spre rafinăria Petrobrazi.

Exercițiul a avut loc aproape de miezul nopții la stația aflată în apropere de Drumul Național 1, stație care aparține societății CONPET S.A. 4 autospeciale și o autoscară au intervenit pentru stingerea incendiului simulat.

Intervenția de astăzi face parte din planul de acțiuni derulate de  societatea CONPET, care,  prin expertiza și personalul calificat, este pregătită să asigure securitatea transportului de țiței prin conducte și restabilirea, în cel mai scurt timp, a stării de normalitate la nivelul Sistemului Național de Transport al țițeiului, pe toate componentele declarate  infrastructură critică.”  a declarat – TIMUR VASILE CHIȘ, directorul general CONPET S.A .

 

 

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor