FOTO/Singurul muzeu locuit se află în Prahova, Natura zugrăveşete aici peisaje unice în fiecare anotimp

muzeu locuit foto identitatea.ro

Singurul muzeu locuit se află în Prahova, Natura zugrăveşete aici peisaje unice în fiecare anotimp

Departe de “nebunia” cotidiană, fără tehnologia de care se bucură lumea modernă, în Prahova există un sat unde farmecul vremurilor copilăriei de la ţară există neîntinat.

Oamenii îl numesc simplu: „Muzeul locuit” sau „Muzeul în aer liber din Prahova”. Este vorba despre  satul Poiana Trestiei din comuna Cosminele. Aici, oamenii fac tot ce pot ca să păstreze ceea ce străbunii au construit cu ani în urmă.

cel mai verde complex reziential

Satul cu case vechi din chirpici și câțiva localnici bătrâni se pierde printre pădurile de pe dealuri care-i stau strajă de zeci de ani. Oamenii nu au nimic din lucrurile care au „cucerit” lumea modernă. Chiar și așa, trăiesc fără să simtă lipsa de ceva.

Aici, ai timp să uiți de grijile de azi și să-ți aduci aminte de zilele copilăriei când nici prin cap nu îți trecea ce-nseamnă viața de om mare.

Vezi şi https://republikanews.ro/micul-trianon-de-la-floresti-o-bijuterie-arhitectonica-care-ar-putea-deveni-un-important-obiectiv-turistic/

Vezi şi https://republikanews.ro/cum-a-devenit-ploiestiul-orasul-lui-ce-bei-istoria-interbelica-care-i-a-adus-acest-nume/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

sursă identitatea.ro

arnos 6 oua

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here