Ploieşti. Un bărbat este bănuit că şi-ar fi violat fiicele vitrege. Copilele, supuse la chinuri groaznice

unitate de învăţământ spartă grup infracțional organizat, apartamente din Ploieşti proxenetism sursă foto gazetavalceana.ro

Violate de tatăl vitreg

Ploieşti. Un bărbat este bănuit că şi-ar fi violat fiicele vitrege. Copilele, supuse la chinuri groaznice

O femeie din Ploieşti a ajuns să regrete amarnic că a permis unui bărbat de 37 de ani să intre în viaţa ei şi a fetiţelor sale. În loc să se poarte ca un tată, fie el şi vitreg, acesta a abuzat de ele în cel mai oribil mod.

Cercetările oamenilor legii au condus la ideea că, în decursul acestui an, persoana bănuită ar fi săvărșit o faptă de viol, trei fapte de agresiune sexuală și trei fapte de rele tratamente aplicate minorului, față de cele trei fete ale concubinei sale, cu vârste cuprinse între 9-13 ani.

Astăzi domiciului acestuia a fost percheziţionat. O persoană a fost adusă la sediul poliției pentru audieri și ulterior a fost reținută pentru o perioadă de 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de mâine să fie prezentată instanței de judecată, cu propuneri legale.

La percheziții au participat și lucrători din cadrul Serviciului Acțiuni Speciale Prahova.

Vezi şi https://republikanews.ro/hotii-de-lemne-au-asasinat-un-padurar-incomod-trei-copii-au-fost-lasati-fara-tata/?fbclid=IwAR1jMyzn2Td6UV-8KHV7id5ywxlKqn2neapLjuLSggYKbX-8OltHogHxmms

sponsor

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here