logo
RNTV Live

Simona Halep o va întâlni pe Lucie Safarova în turul 2 la US Open

simona-halep
Cristian Anghelescu

Cehoaica Lucie Safarova va fi adversara Simonei Halep în turul 2 la turneul de Mare Șlem de la US Open.

Halep, cap de serie numărul 5, a trecut cu mare ușurință în runda inaugurală de belgiana Kirsten Flipkens, 6-0, 6-2 în timp ce Safarova a învins-o pe australianca Daria Gavrilova în două seturi, 6-4, 6-4.

Lucie Safarova, 29 de ani, locul 44 WTA, a fost finalistă anul trecut la Roland Garros, cea mai bună performanță a sa într-un turneu de Mare Șlem.

Cele două s-au întâlnit până acum de patru ori. Jucătoarea cehă a câștigat primul meci, în 2011, la Canadian Masters, dar românca s-a impus în celelalte trei: în 2013, la Nurnberg, și 2014, la Indian Wells și Cincinnati.

Incident în competiția masculină

În primul tur al turneului masculin, francezul Gael Monfils a avut parte de o spaimă teribilă în meciul câştigat ieri la US Open, 6-4, 6-2, 7-6 cu luxemburghezul Gilles Muller.

gael-monfils-us-open-3Alergând după o minge înaltă, în primul game al celui de-al doilea set, Monfils s-a lovit de peretele din spatele terenului, punând şi piciorul pe ceasul electronic de acolo. Ei bine, tabela a cedat şi a căzut peste picioarele lui Monfils, care a scăpat cu noroc de o accidentare urâtă.

sursa foto: dailymail.com.uk

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor