logo
RNTV Live

Meci perfect, rezultat pe măsură! (GALERIE FOTO)

dinamo - tricolorul lmv
Cristian Anghelescu

Meci perfect, rezultat pe măsură! (GALERIE FOTO)

Într-o sală, “Dinamo”, puțin populată, Tricolorul LMV Ploiești a reușit, astăzi, o victorie prețioasă, 3-0 (25-18, 25-15, 25-16) în fața echipei gazdă condusă de Daniel Rădulescu.

A fost o demonstrație de forță făcută de elevii lui Sergiu Stanciu și Mădălin Marinescu, tehnicienii trupei ploieștene mergând pe mâna aceleiași echipe pe toată durata celor 67 de minute cât a durat partida.

Recuperarea lui Nikita Stulenkov s-a dovedit de bun augur, rusul de 205 cm reușind un meci foarte bun. Cum, de altfel, întreaga echipă a făcut-o, semn că odihnirea titularilor în meciurile cu UKRO Baia Mare și CSU Timișoara a fost benefică!

Desfășurarea partidei

Tricolorul, în sextetul Lică, Olteanu, Bissette, Bartha, Jorna, Stulenkov, cu Kroiss libero, a avut un start mai greoi, fiind condusă cu 7-8 la primul time-out tehnic. A fost, de altfel, singurul moment în care gazdele au avut conducerea! Ploieștenii au răspuns imediat și, de la 10-10, au dus scorul la 13-10 – prin trei servicii excelente ale lui Bissette – și apoi la 21-13, după cinci servicii perfecte ale lui Stulenkov! Au fost cele două momente cheie ale primului set, încheiat după 23 de minute de joc: 25-18!

Setul secund nu a avut istoric. După 8-6 și 16-11, scoruri înregistrate la momentul celor două pauze comerciale, “tricolorii” au închis setul, en-fanfare, după 20 de minute, pe servicii “top” reușite de Bartha (3) și Stulenkov (5): 25-15!

Setul al treilea, ultimul, a întregit tabloul unei execuții în direct! Fără să cedeze niciodată conducerea, alternând jocul de atac cu cel al apărării atente, Olteanu&Co. au închis tabela după 24 de minute: 25-20! Cu mai multe puncte cedate gazdelor după servicii greșite decât în primele seturi: 25-20!

O evoluție robustă

Sergiu Stancu a apreciat jocul Tricolorului ca fiind unul “robust”. Așa a și fost de vreme ce apărarea a scos cea mai mare parte a mingilor atacate de trăgătorii dinamoviștilor, Kroiss, Jorna și Olteanu returnând baloane dintre cele mai grele. Blocajul a funcționat bine iar serviciul – în special prin Stulenkov, Bartha și Bissette – a destabilizat, de multe ori, anemica defensivă a gazdelor. Capitolul de forță, cel ofensiv, i-a evidențiat – ca mai de fiecare dată! – pe Olteanu și Lică, primul rezolvând 21 de atacuri iar cel de-a doilea, 19!

Începe expediția “Cireșarii Tricolorului”!

După două zile de odihnă, Tricolorul va părăsi Ploieștiul într-o adevărată expediție care va avea drept scop trei victorii cu maxim de puncte!

Miercuri, 07.02.2018, Tricolorul va evolua la Dej, urmând a oferi replica echipei locale CS Unirea. Partida, contând pentru ultima etapă, a XXII-a, se va disputa în devans și se va juca începând cu ora 18:00.

După alte trei zile, mai precis sâmbătă, 10.02.2018, elevii lui Sergiu Stancu vor combate într-o altă deplasare, la Baia Mare, urmând a evolua împotriva Științei Explorări. Meciul contează pentru etapa a XIX-a și va începe la ora 18:00.

Periplul prin zona de nord a țării va lua sfârșit după încă trei zile, mai precis pe 13.02.2018, atunci când “tricolorii” vor avea un alt meci de etapă, a XX-a, urmând a întâlni pe CS “U” Cluj.

sursa: tricolorullmvploiesti

 

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor