SGU montează noi toalete publice în Ploiești

Servicii de Gospodărire Urbană Ploiești aduce la cunoștința cetățenilor faptul că, în luna martie a.c, conducerea societății a dispus redistribuirea a două module toaletă în perimetrul
Parcului Regele Mihai I al României (Sala Sporturilor).

Decizia a fost luată de către directorul general al societății, în urma numeroaselor solicitări, primite din partea cetățenilor, în ceea ce privește necesitatea amplasării, în parcuri și grădini publice, a mai multor toalete publice.

cel mai verde complex reziential

Astfel, în incinta parcului menționat, sunt amplasate trei module toaletă, respectiv în zona de acces principală (parcare) și în vecinătatea lacului (zonele aferente clădirii Sălii Sportului și a pistei destinată antrenamentelor).

De asemenea, toate cele trei toalete sunt prevăzute cu facilități destinate persoanelor cu dizabilități, iar amplasarea lor s-a realizat în funcție de posibilitatea realizării racordurilor la apă și curent electric.

Totodată, în perioada Sărbătorilor Pascale, societatea va amplasa un număr de 15 toalete ecologice, cu acces gratuit, în următoarele zone: Parc Câineni, Parc Nichita Stănescu (centrul civic), Parc Toma Socolescu, Parc Andrei Mureșanu, Parc Libertății, Parc Aurora, Parc Nord (OZN), Parc Mărășești, Parc Biserica Eroilor Tineri, B-dul Independenței.

În același timp, societatea reamintește cetățenilor că, în parcurile din zona străzilor Cameliei (Parc Nord) și Gheorghe Doja (Parc Mihai Viteazul) sunt funcționale alte două astfel de module toaletă.

Sursa: Comunicat de presă SGU

arnos 6 oua

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here