logo
RNTV Live

Licitație cu scop INCREDIBIL lansată de CJ Prahova: broșuri despre distribuirea de lapte și fructe în școli

lapte-si-corn-scoli-2-85aq
Ștefan Petre

La finalul săptămânii trecute, Consiliul Județean Prahova a lansat o licitație pentru încheierea unui acord-cadru (cu durata de 4 ani) pentru realizarea și distribuirea de broșuri pentru elevi. Materialele promovate au, însă, un scop greu de înțeles.

Obiectivul acordului-cadru este acela de „realizare şi furnizare materiale didactice-educative în vederea derulării de măsuri care însoțesc distribuirea fructelor și distribuirea laptelui și produselor lactate pentru elevii din învăţământul primar şi gimnazial de stat şi privat, precum şi preşcolarii din grădiniţele de stat şi private cu program normal de 4 ore, pentru anii școlari 2022-2023, 2023-2024, 2024-2025, 2025-2026 (4 ani)”.


Pe scurt, elevii ar urma să primească, alături de pachetele zilnice, cutii cu creioane colorate și broșuri sau stick-uri cu informații despre „obiectivele Programului pentru școli al României”.


Doar în Prahova, realizarea acestor materiale ar costa aproape două milioane de euro (9 milioane de lei fără TVA).


Licitația este împărțită în două loturi:

  • unul pentru măsuri educative care însoțesc distribuția fructelor, respectiv stick cu filme documentare educaționale, având informații adaptate vârstei, broșuri (în care se regăsesc obiectivele Programului pentru școli al României), pachet creioane colorate, utilizate în organizarea de activități practice educative privind implementarea de Măsuri educative care însoțesc distribuția fructelor. În acest caz, cantități minime ar fi 265.084 de bucăți și cantități maxime 269.084 bucăți;
  • Lotul 2 ar cuprinde măsuri educative care însoțesc distribuția de lapte și produse lactate, respectiv stick cu filme documentare educaționale, având informații adaptate vârstei, broșuri (în care se regăsesc obiectivele Programului pentru școli al României), rețetar educațional, utilizate în organizarea de activități practice educative privind implementarea de Măsuri educative care însoțesc distribuția laptelui și produselor lactate, cantități minime – 265.084 bucăți si cantități maxime – 269.084 bucăți.

Sursă: Ziarul Prahova

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor