logo
RNTV Live

Semifinală românească la Shenzen!

Semifinală românească la Shenzen!
Cristian Anghelescu

Semifinală românească la Shenzen!

La capătul unui meci pe care l-a dominat de la început, Simona Halep a reușit să se impună, 6-2, 6-2, în fața bielorusei de 19 ani Aryna Sabalenka.

Meciul nu a avut istoric, primul set terminându-se după 27 de minute. Cel de-al doilea s-a dovedit a fi și ultimul. Românca a început mai slab, a fost condusă cu 2-1 dar a revenit excepțional adjudecându-și setul după cinci game-uri consecutive.

Halep-Begu, meci pentru accederea în finală!

Astfel, Halep s-a calificat în semifinale acolo unde o va întâlni pe Irina Begu, și ea câștigătoare în această dimineață, 4-6, 6-1, 6-2 cu rusoaica Ekaterina Alexandrova.

Cele două românce sunt calificate în semifinalele probei de dublu, unde vor înfrunta perechea Ana Blinkova (Rusia)/Nicola Geuer (Germania).

Pericolul Sharapova…

Și Maria Sharapova s-a calificat, azi, în semifinalele turneului WTA de la Shenzhen (China), dotat cu premii totale de 626.750 dolari. Ea a învins-o pe kazaha Zarina Dias cu 6-3, 6-3, într-un meci din sferturile de finală.

… și super-pericolul Muguruza!

Altfel, Garbine Muguruza, numărul doi mondial, a primit un wild-card pentru turneul de la Sydney, programat săptămâna viitoare. Cum Halep nu participă la turneu, iberica are şansa să o depăşească pe campioana noastră. Și să devină numărul unu mondial înainte de Australian Open.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor