logo
RNTV Live

Sfârşit de săptămână tragic pentru şapte prahoveni. Patru dintre ei au nevoie urgentă de îngrijiri medicale. Vezi ce s-a întâmplat

Mihai Constantinescu

Patru persoane, dintre care şi un copil, sunt grav răniţi. Chiar acum primesc îngrijiri medicale

Sfârşit de săptămână tragic pentru şapte prahoveni. Patru dintre ei au nevoie urgentă de îngrijiri medicale, după ce au fost implicaţi într-un grav accident rutier. S-a întâmplat cu câteva minute în urmă la Bălţeşti.

Două autoturisme s-au lovit cu putere. Este vorba despre un autoturism marca Fiat Albea şi  unul Fiat Ducato. În urma impactului, dintre cei şapte ocupanţi au autovehiculelor, patru femei au nevoie de îngrijiri medicale. Printre răniţi este şi un copil în vârstă de 12 ani.

Fetiţa de 12 ani are traumatism membru inferior şi dureri lombare (asistată de SMURD) O altă rănită este o femeie de 58 de ani care a suferit fractură membru superior. O femeie de 34 ani are traumatism cranio-cerebral şi leziuni la nivelul umărului. O altă rănită este o femeie de 41 de ani care are contuzie toracică ant. şi abdominală, leziuni la nivelul membrului inferior drept.

CITEŞTE ŞI https://portal.republikanews.ro/valea-cerbului-momente-de-teroare/

La faţa locului s-au deplasat şi intervin echipe de salvatori de la pompieri şi SMURD.

Poliţiştii vor deschide o anchetă pentru a stabili cauzele care au condus la producerea nefericitului eveniment şi luarea măsurilor legale care se impun.

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

 

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor