logo
RNTV Live

Se apropie termenul limită până când se poate cere subvenţia la cădură/ VIDEO

Mihai Constantinescu

Se apropie termenul limită până când se poate cere subvenţia la cădură.

Doar pentru acordarea ajutorului pentru încălzire aferent sezonului rece 2021 – 2022. Cei interesați pentru obținerea integrală a acestui ajutor trebuie să știe faptul că  pot depune în continuare dosarele până la data de 20 noiembrie. Drepturile vor fi acordate începând cu data de 01 noiembrie 2021 pentru toată perioada sezonului rece, atâta timp cât se îndeplinesc condițiile de acordare.

Trebuie precizat și faptul că dosarele se pot depune și după această dată, însă vor pierde ajutorul de încălzire aferent lunii respective.

Formularele de cerere si declarație pe propria răspundere pentru acordarea ajutorului lunar de încălzire a locuinței, aferent sezonului rece 2021 – 2022, se pot depune la sediul Administrației Serviciilor Sociale Comunitare Ploiești din Piața Eroilor nr. 1 A (intrarea dinspre catedrală) și la sediul Serviciului Ajutoare Încălzire, Programe si Incluziune Sociala din str. Văleni nr. 32 (în spatele sediului S.C. S.G.U. Ploiești).

Totodată, având în vedere contextul pandemiei cu COVID-19 și pentru a se evita aglomerația la ghișee, ploieștenii pot să transmită documentele necesare acordării ajutorului de încălzire a locuinței și prin e-mail la adresa aju@asscploiesti.ro,până în data de 20 noiembrie 2021, ora 23.59.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/lacul-de-la-sipotel-locul-unde-ti-gasesti-linistea/

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/centrul-de-vaccinare-din-sinaia…/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor