logo
RNTV Live

O bătrână, din Prahova, s-a rătăcit în timp ce căuta ciuperci. Căutare s-a întins pe mai bine de șapte kilometri/ VIDEO

Mihai Constantinescu

O bătrână, din Prahova, s-a rătăcit în timp ce căuta ciuperci. Căutare s-a întins pe mai bine de șapte kilometri

O bătrână, din Prahova, care s-a rătăcit într-o pădure de la marginea orașului Vălenii de Munte în timp ce căuta ciuperci alături de soțul ei a fost găsită de patru polițiști după o căutare care s-a întins pe mai bine de șapte kilometri. Ce se putea întâmpla cu aceasta dacă nu era găsită la timp, și cum a decurs acțiunea ne spune colegul nostru, Cristi Georgescu. (FAKE)

O bătrână, din Prahova s-a rătăcit în timp ce căuta ciuperci

Întâmplarea a fost relatată pe pagina de Facebook a Poliției Române. Femeia rătăcită și soțul acesteia au mers să culeagă ciuperci în pădurea Cazacu, de lângă Vălenii de Munte.

La un moment dat femeia s-a îndepărtat foarte mult. Bărbatul, nea Cornel, cum ii spun apropiații, a mers la masina sa mai aduca o sacosa. Când s-a intors femeia nu mai era de gasit. S-a speriat, stia ca în zona aceea sunt animale periculoase, asa ca a sunat imediat la 112.

O echipa formata din patru polițiști, împreună cu pompieri și jandarmi, dar și cu un pădurar au împărțit zona pe mai multe tronsoane de drum, în speranța că o vor găsi mai repede pe femeie. În aproximativ doua ore au găsit-o pe bătrânică, teafără și nevătămată. 7 kilometrii au parcurs salvatorii până să o găsească pe tanti Constanța.Se afla la limita între satul Bughea de Jos și pădurea Cazacu, din comuna Gura Vitioarei.

Zâmbetul de mulțumire al doamnei Constanța i-a făcut pe polițiștii, jandarmi și pompieri să plece acasă împăcați că au evitat o tragedie.

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor