logo
RNTV Live

O ambulantă cu pacient, implicată în accident la Urlați/ VIDEO

Mihai Constantinescu

O ambulantă cu pacient, implicată în accident la Urlați

Accident grav in Urlati, in care a fost implicata o ambulanta ce transporta la Ploiesti o batrana suspecta de accident vascular cerebral. O femeie care conducea un autoturism a pierdut controlul volanului, a lovit autospeciala de salvare, care s-a oprit apoi in peretele unei case. In urma coliziunii asistenta de pe ambulanta a fost serios ranita. Din fericire pacienta nu a fost vatamata in urma accidentului, iar celelalte care au suferit rani usoare au refuzat transportul la spital.

Accidentul s-a petrecut dupa ora 18.00, pe strada Grivitei, din Urlati. O femeie de 48 de ani, aflata la volanul unui autoturism a lovit o ambulanta care transporta la Ploiesti o pacienta de 77 de ani, suspecta de AVC. In momentul impactului ambulanta a fost proiectata in peretele unei case, iar asistenta a fost ranita.

Potrivit unui comunicat al Serviciului Judetean de Ambulanta Prahova asistenta, de 39 de ani, a suferit rani serioase la fata, coloana, umar, si glezna si a fost transportata la Spitalul Judetean Ploiesti. Din fericire, ambulantierul de 53 de ani nu a fost ranit. Soferita nu a patit nimic in urma evenimentului, ci doar pasagera de 65 de ani, care a refuzat transportul la spital. Tot SAJ Prahova spune ca pacienta din salvare a fost preluata fde o alta si dusa intr-un final la UPU Ploiesti. Fara leziuni traumatice vizibile adaugate patologiei deja existente. Politia a deschis dosar penal pentru vatamare corporala din culpa.

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor