O ambulantă cu pacient, implicată în accident la Urlați/ VIDEO

angajare

O ambulantă cu pacient, implicată în accident la Urlați

Accident grav in Urlati, in care a fost implicata o ambulanta ce transporta la Ploiesti o batrana suspecta de accident vascular cerebral. O femeie care conducea un autoturism a pierdut controlul volanului, a lovit autospeciala de salvare, care s-a oprit apoi in peretele unei case. In urma coliziunii asistenta de pe ambulanta a fost serios ranita. Din fericire pacienta nu a fost vatamata in urma accidentului, iar celelalte care au suferit rani usoare au refuzat transportul la spital.

Accidentul s-a petrecut dupa ora 18.00, pe strada Grivitei, din Urlati. O femeie de 48 de ani, aflata la volanul unui autoturism a lovit o ambulanta care transporta la Ploiesti o pacienta de 77 de ani, suspecta de AVC. In momentul impactului ambulanta a fost proiectata in peretele unei case, iar asistenta a fost ranita.

Potrivit unui comunicat al Serviciului Judetean de Ambulanta Prahova asistenta, de 39 de ani, a suferit rani serioase la fata, coloana, umar, si glezna si a fost transportata la Spitalul Judetean Ploiesti. Din fericire, ambulantierul de 53 de ani nu a fost ranit. Soferita nu a patit nimic in urma evenimentului, ci doar pasagera de 65 de ani, care a refuzat transportul la spital. Tot SAJ Prahova spune ca pacienta din salvare a fost preluata fde o alta si dusa intr-un final la UPU Ploiesti. Fara leziuni traumatice vizibile adaugate patologiei deja existente. Politia a deschis dosar penal pentru vatamare corporala din culpa.

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

hidro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here