logo
RNTV Live

Se anunță un MEGA-SHOW pentru tinerii din Ploiești, cu invitați speciali

IDK Concert Poze-79
Andrei-Vlăduț Gușter

Tinerii din Ploiești și din localitățile vecine sunt așteptați, în număr cât mai mare, la o petrecere deosebită organizată pe 2 iunie de oameni din domeniul muzicii, cunoscuți în rândul adolescenților din Prahova.

„Pe 2 iunie vă așteptăm la SUMMER Party, la un party legendar marca Feather Events x Adriano Events, să dăm startul verii împreună!

Invitații noștri sunt DJ Pană și DJ Al Rejami, care vor mixa cele mai fresh hituri pentru voi, dar și P3 și GLIZZY, cu un moment rap de ținut minte!” este anunțul publicat pe paginile de socializare atât de organizatori (Feather Events și Adriano Events), cât și de invitați și chiar de alte pagini urmărite de numeroși tineri (precum „Prin Ploiești”).

Evenimentul se va desfășura la Akua Garden Ploiești, iar prețul unui bilet de intrare este de 30 de lei.

DJ Pană, care se numără de altfel printre organizatori, și DJ Al Rejami sunt cunoscuți prin colaborările cu diverse cluburi și numeroasele petreceri la care participă.

Rapperii Ștefan P3 și GLIZZY au intrat în atenția publicului prin prezența pe scena Hustle Festival, în decembrie 2022, căreia i-au urmat multe petreceri și evenimente locale.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestiromsilvaspalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor