logo
RNTV Live

Mistreții au invadat Sinaia. Porcii au intrat în curțile oamenilor

mistret pe strada sinaia
Ciprian Radu

Mistreții au invadat Sinaia

Mai multe cazuri au fost semnalate în ultimele zile pe Valea Prahovei. Jandarmii prahoveni au intervenit atât la Sinaia, cât și la Comarnic. 

Oamenii speriați au sunat la 112. În total, au fost patru intervenții ale jandarmilor în cele două localități prahovene.

Mistreții s-au aventurat pe străzile celor două localități, după lăsarea nopții. La Sinaia, animalele au intrat într-o gospodărie aflată pe strada Vânturiș.

Jandarmii au aplicat procedura obișnuită în astfel de situații.

Animalele au fost îndepărtate folosind semnale acustice și luminoase. Totodată, a fost delimitată o zonă de siguranță pentru cetățeni, pe timpul intervenției.

De asemenea, oamenii au fost informați cu privire la anumite riscurile ce pot apărea ca urmare a comportamentului animalelor salbatice, în special a celor rănite sau care au pui.

În continuare, sunt monitorizate zonele in care şi-au facut apariţia animalele salbatice, pentru preîntampinarea eventualelor evenimente neplacute, se arată într-un comunicat al Jandarmeriei Prahova.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor