S-a speriat de poliţişti şi a rupt-o la fugă cu maşina. Ce au aflat poliţiştii ploieşteni?

ploieştean blocat în trafic. Ploieștean urmărit în trafi de poliţişti/sursă foto oltalert-blogger

S-a speriat de poliţişti şi a rupt-o la fugă cu maşina. Ce au aflat poliţiştii ploieşteni?

Totul s-a petrecut ieri, în jurul orei 00:30, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe DN 1, pe raza municipiului: Polițiștii din cadrul Biroului Rutier- Poliția Municipiului Ploiești au procedat la oprirea regulamentară a unui autoturism condus de un bărbat.

cel mai verde complex reziential

Având în vedere faptul că la efectuarea semnalului regulamentar de oprire, conducătorul auto nu s-a conformat, continuându-și deplasarea, polițiștii au pornit în urmărirea acestuia folosind semnalele acustice și luminoase.

Au reușit să oprească autoturismul pe raza comunei Cocorăștii Colț, pe DJ 101 A, conducătorul acestuia fiind identificat în persoana unui bărbat în vârstă de 31 de ani, din comuna Șirna.

Întrucât bărbatul emana halenă alcoolică a fost testat cu aparatul etilotest. A indicat valoarea de 0,92 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la o unitate medicală în vederea recoltării de mostre biologice de sânge.

De asemenea, cu ocazia verificărilor în bazele de date s-a constatat faptul că bărbatul nu figurează ca fiind posesor de permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. 

În urma probatoriului administrat, față de bărbat a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat unității de parchet cu propunere de luare a unei alte măsuri preventive. 

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de conducere sub influența alcoolului și conducere a unui vehicul fără permis de conducere.

Vezi şi https://republikanews.ro/barbatii-romani-cu-varsta-intre…/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

tymbark

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here