logo
RNTV Live

A pretins că este angajat al unei societăți de telefonie şi a luat ochii mai multor persoane cu oferte de nerefuzat. Poliţiştii ploieşteni au intrat pe fir

reţinut 24 de ore recidivistbanii din casă
Mihai Constantinescu

Un aşa zis angajat al unei societăți de telefonie, reţinut de poliţişti pentru înşelăciune

A pretins că este angajat al unei societăți de telefonie şi a luat ochii mai multor persoane cu oferte de nerefuzat. Poliţiştii ploieşteni au intrat pe fir.

Când vine vorba de a înşela, imaginaţia infractorilor nu are limite. Este şi cazul unui bărbat de 29 de ani. A  încercat să pună bazele unei afaceri rapide cu câştiguri la fel de rapide, fără a investi nimic în schimb. Pentru asta s-a dat drept angajat al unei societăţi de telefonie mobilă. A reuşit să convingă mai multe persoane că le poate vinde mai multe telefoane de ultimă generaţie, la preţuri foarte bune. Pentru a se asigura că lovitura este garantată, le-ar fi solicitat  să depună sume de bani în contul bancar personal. Numai că în momentul când banii ajungeau în cont, acesta nu mai vira produsele.

Pe fir au intrat şi oamenii legii. La data de 5 septembrie, polițiștii Secției nr.3 Ploiești au reținut bărbatul de 29 de ani. Acesta se sustrăgea urmăririi penale privind săvârșirea infracțiunii de înșelăciune (șapte acte materiale).

 

sursa comunicat IJP Prahova

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor