logo
RNTV Live

Românii sunt gata de vacanţă. Destinaţia preferată pentru sărbătorile de iarnă este Prahova. Vezi unde a fost înregistrat record de rezervări

vacanţa de iarnă Românii petrec sărbătorile de iarnă pe Valea Prahovei/ sursă foto ph-online.ro
Mihai Constantinescu

Românii petrec sărbătorile de iarnă pe Valea Prahovei

Românii sunt gata de vacanţă. Destinaţia preferată pentru sărbătorile de iarnă este Prahova. Valea Prahovei a înregistrat record de rezervări.

Dacă încă nu aţi hotărât încă unde să petreceţi sărbătorile de iarnă şi înclinaţi totuşi spre Valea Prahovei, atunci trebuie să vă grăbiţi. Gradul de ocupare în acest moment la un pas de a fi 100%

Potrivit unui comunicat al ADP Prahova, pentru minivacanţa de 1 decembrie turiştii vor plăti în medie pentru un pachet de 4 nopţi la un hotel de 4 stele 640 lei/persoană. În preţ este  înclus  micul dejun, cina festivă, open bar şi program artistic inclus. O altă varinata este cea de 472 lei/persoană la o vilă de 3stele. În preţ este inclus micul dejun şi cina barbeque la foc de tabără.

Pentru perioada de Crăciun, un pachet de 4 nopţi la un hotel de 4 stele care include cină festivă de Crăciun vă costa aprox 1800 de lei/persoană, în timp ce la 3 stele turiştii vor achita 1300 lei/persoană pentru același tip de pachet. Pentru Revelion pachetele includ cină festivă în noaptea de Revelion, şi vor costa la un hotel de 4 stele peste 3000 lei/persoană în timp ce la 3 stele peste 2000 de lei/persoană, iar la o vilă de 3 stele – 1200 lei/persoană.

Şi zonele Breaza şi Câmpina sunt căutate de Ziua naţională a României existând în acest moment un grad de ocupare de 60%.

Gradul de ocupare este aproape de 100% şi în ceee ce priveşte celelalte două mari sărbători ale lunii decembrie. În Sinaia, Buşteni şi Azuga, pentru Crăciun  70% din locurile disponibile sunt rezervate, în timp ce pentru Revelion în aceleaşi staţiuni mai mult de 95% din locuri sunt deja ocupate.

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor