logo
RNTV Live

5.000 de lei de persoană, trei nopţi all inclusive de Revelion pe Valea Prahovei

partia kazacu
Raluca Eparu

Judeţul Prahova rămâne destinaţia de top în acest sezon, peste 10.000 turiştii alegând să îşi petreacă sărbătorile de iarnă aici, ne asigută Asociaţia pentru Promovarea şi Dezvoltarea Turismului Prahova. Toate staţiunile turistice din judeţ sunt ocupate aproape complet, pentru că trei dintre staţiunile de pe Valea Prahovei au pârtii unde se pot practica sporturi de iarnă.
Sinaia, Azuga şi Buşteni sunt printre cele mai căutate staţiuni, cu grad de ocupare în medie peste 95% atât de Crăciun cât şi de Revelion, însă şi alte zone ale judeţului au stârnit interesul turiştilor, precum Breaza, ocupată in proporţie peste 90% de Crăciun şi Revelion, sau Campina, cu un grad de ocupare de Crăciun de peste 50% şi de Revelion peste 80%. Pentr că vorbeam despre pârtii, cei care vor veni la munte în perioada următoare trebuie să ştie că la Sinaia, se va putea schia pe toate pârtiile, stratul de zăpadă atingând 15-30 cm de zăpadă pe pârtiile Valea Dorului, Carp, Pârtia Noua, Valea Soarelui 2, la Buşteni pârtiile Kalinderu 1 şi 2, dar şi Fun Park au între 10 şi 50 cm de zăpadă, iar în Azuga este disponibilă pârtia Cazacu, atât Varianta cât şi Începători, cu până la 30 cm de zăpadă.  “Apreciem evoluţia pozitivă din 2016 şi aşteptam ca acest trend să se păstreze şi în 2017, mai ales pentru că este primul an din 2009 încoace când bugetarii pot folosi tichetele de vacanţă.” spune Adrian Voican, Preşedintele Asociaţiei. În ceea ce priveşte tarifele, ele pleacă de la 500 lei/persoană pentru 3 nopţi de cazare pt Crăciun, în timp ce pentru Revelion sumele au urcat peste 1000 lei pentru 3 nopţi incluzând cină festivă din noaptea dintre ani. Pachetele all inclusive sunt ceva mai scumpe adică până la 1.500 lei de Crăciun, iar de Revelion peste 5.000 lei de persoană pentru 3 nopţi de cazare. În acest preţ intră toate mesele, facilităţi gen saună, masaj, piscină, sală de sport şi bineînţeles cina festivă.

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor