logo
RNTV Live

Revoltător! Igrasie și mucegai la Spitalul „Schuller“

schuller
rnews

Sănătatea medicilor şi pacienţilor din secţiile de Oncologie şi Interne ale Spitalului Municipal „Schuller“ din Ploieşti este pusă în pericol de mucegaiul şi igrasia care au apărut pe pereţi, după ce lucrările de reabilitare, începute în urmă cu patru ani, au fost abandonate, la jumătate.

Reprezentanţii spitalului au declarat corespondentului MEDIAFAX că lucrările de reabilitare au început acum aproximativ patru ani, când a fost reabilitată doar jumătate din imobil, proiectul fiind derulat de către Primăria Ploieşti. “Până acum, nu s-a reuşit decât o jumătate din clădire să fie reabilitată, jumătatea în care sunt cazaţi pacienţii oncologici. Cealaltă jumătate a intrat într-un program realizat de către primărie, un contract care are ca perioadă de finalizare 2017. În spitalul nostru, dând jos acoperişul de la această jumătate de clădire, se infiltrează apă, pe secţia de Interne şi de Oncologie” a declarat, corespondentului MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al Spitalul Municipal „Schuller“ Ploieşti, doctor Carmen Dumitru.

Potrivit sursei citate, sănătatea celor cadrelor medicale, dar şi a pacienţilor, este pusă în pericol. De exemplu, în camera de gardă din secţia de Oncologie, locul unde sunt primiţi pacienţii, tavanul este plin de mucegai şi igrasie, în ciuda faptului că spitalul face igienizări periodice.“Noi suportăm consecinţele, dar şi pacienţii din aceste două secţii. Nu am lăsat de izbelieşte această problemă. Am încercat să mai igienizăm, acolo unde au apărut aceste infiltraţii, însă degeaba. Şi, probabil, la fiecare ploaie vom face acest lucru. Este un pericol pentru toată lumea, care îşi desfăşoară activitatea aici atât pentru personal, cât şi pentru pacienţi” a mai declarat doctor Carmen Dumitru.

 

Citește mai mult pe http://www.mediafax.ro/social/ploiesti-mecegai-si-igrasie-la-spitalului-municipal-din-cauza-unei-lucrari-de-4-milioane-de-lei-nefinalizate-medic-este-un-pericol-pentru-toata-lumea-video-15715808

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor