logo
RNTV Live

Retro & Electro Parade!: unicul eveniment din Prahova care reunește automobile retro, electrice și hibride în parcarea Ploiești Shopping City

Image_1920x1080px
Theo Tănăsescu

Retro & Electro Parade!: unicul eveniment din Prahova care reunește automobile retro, electrice și hibride în parcarea Ploiești Shopping City

Pe 29 și 30 aprilie, în parcarea Ploiești Shopping City, unele dintre cele mai atrăgătoare mașini retro de colecție, dar și cele mai noi modele prietenoase cu mediul, hibride și electrice, vor întoarce privirile vizitatorilor centrului comercial, la cea de-a treia ediție Retro & Electro Parade!.  

Colecție de Great Times – peste 60 de automobile retro și branduri auto electrice și hibride

Retromobil Club România va fi prezent și în acest an cu un număr impresionant de 60-80 de mașini de colecție, printre care faimoasele Ford Thunderbird, Ford Mustang, VW 1300, Mercedes, dar și autoturisme de fabricație românească, ARO, Dacia, care vor trezi amintirile nostalgicilor.

Pentru cei interesați de alternative ecologice, Darius Motors, Serus Auto și Eurial Invest vor expune, vineri și sâmbătă, zeci de modele de autotursime ecologice, 100% electrice sau hibride. Printre modelele eco-friendly ce vor putea fi descoperite se numără Volkswagen: E-Up ,ID3, ID4 și un Golf GTE, Renault Arkana E-Tech Hybrid, Renault Captur E-tech Plugin Hybrid, Renault Zoe 100% electric, Dacia Spring 100% electric, Nissan Leaf 100% electric, modelele Peugeot: e208, e2008, 3008 hybrid, noul 308 și 508, si modelele Citroen: eC4 și Ds: Ds4 hybrid.

În plus, clienții Ploiești Shopping City care participă la eveniment, descarcă aplicația SPOT și introduc codul PARADE primesc instant 500 de puncte de loialitate în aplicație.

Mai multe detalii pe Pagina de event https://www.facebook.com/events/503862818081093

Despre Ploiești Shopping City

Ploiești Shopping City, primul și cel mai mare centru comercial din județul Prahova, are o suprafață închiriabilă de 46.500 m2 și pune la dispoziția clienților săi aproximativ 2.000 locuri de parcare. Mall-ul găzduiește unul dintre cele mai mari cinematografe din afara Capitalei, cu 12 săli de proiecție dintre care 7 sunt dotate cu tehnologia 3D, dar și peste 100 de magazine, mix-ul de chiriași incluzând branduri internaționale precum Zara, H&M, Pull and Bear, Bershka, Stradivarius, Adidas, Starbucks, Tezyo, LC Waikiki, Intersport, Noriel, BSB, și multe altele. Ploiești Shopping City este un proiect dezvoltat de Carrefour Property Romania împreună cu NEPI Rockcastle.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor