logo
RNTV Live

Firmă de deszăpezire din Ploiești amendată în urma utilajului insuficient

ECE0CB3E-3CE3-4397-8EA8-D61611733344
Tudor Teodora

Societatea responsabilă cu dezăpezirile în Ploiești a fost amendată după ce doar jumătate din utilaje au ieșit pe teren. 

Astfel, străzile nu au fost curățate corespunzător în timp util. Poliția Locală a amendat firma vineri. 

Conform unui comunicat al Poliției Locale Ploiești (PLP), operatorului de salubritate SC Blue Plante Service SRL i-a fost aplicată o amendă de 2.500 de lei pentru neîndeplinirea sarcinilor de salubrizare-dezăpezire. 

Zoia Staicu, directorul Regiei Autonome de Servicii Publice (RASP) Ploiești, a declarat ca au fost trimise pe teren doar 15 utilaje în loc de 30, câte erau prevăzute în caietul de sarcini. 

În contextul avertizării Cod galben de ninsoare, acesta a verificat, joi, utilajele disponibile, constatând ca nu existau suficiente disponibile. De asemenea, a solicitat societății să găsească soluții pentru a își îndeplini în totalitate sarcinile. 

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Mai multe informații găsiți aici: Firma care face deszăpezirea în Ploieşti, amendată după ce doar jumătate din utilaje au ieşit pe teren

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor