După o reorganizare completă în vara aceasta, secția de fotbal a CSM Ploiești se pregătește să reintre în competiție, cu două echipe de juniori programate să joace în acest weekend. Formațiile „galben-albastre” vor concura în campionatele județene U19, U16, U14, U13 și U12 organizate de AJF Prahova, iar echipa de futsal U19 va reprezenta clubul la nivel național.

Echipa de futsal, care joacă pe teren redus, a fost repartizată în Seria a 2-a a competiției, alături de formații precum Fortius 2014 Buzău, Luceafărul Buzău, United Galați și Sepsi Sf. Gheorghe. Aceasta își va începe meciurile pe 21 septembrie, deși calendarul exact nu a fost încă stabilit.

Sâmbătă, echipele U19 și U16 ale CSM Ploiești, antrenate de Bogdan State și Marian Ilie, respectiv Valeriu Aristan, vor juca primele meciuri. U19 va înfrunta echipa din Ștefești la ora 16:30, iar U16 va debuta la Cireșanu, de la ora 10:00.

Meciul echipei U14, programat inițial pentru acest weekend, a fost amânat de comun acord cu adversarii de la AS Starchiojd, ambele echipe necesitând timp suplimentar pentru formarea loturilor.

Sub noua conducere a lui Valeriu Răchită, secția de fotbal a CSM Ploiești include antrenori cu experiență, precum Mihail Nicolescu (U12), Pompiliu Stoica (U11), și Daniel Dumitrache (inițiere/sport de masă), în conformitate cu recomandările FRF privind licențierea antrenorilor.

Primul weekend competițional se anunță astfel unul de evaluare pentru noile echipe ale CSM Ploiești, în drumul lor spre performanță.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews