logo
RNTV Live

Eroare strategică a lui Atletico. Real merge la Cardiff

atletico_real
Ciprian Radu

Atletico Madrid recuperase două din cele trei goluri primite în manșa tur a semifinalei cu Real în doar 16 minute, dar pasul înapoi făcut de trupa lui Simeone i-a fost fatal. Real a înscris prin Isco și a tranșat calificarea din minutul 42.

Atletico a început tare și a deschis scorul prin Saul Niguez (12), cu o lovitură de cap la cornerul executat de Koke. După numai trei minute, Varane îl faulta în careu pe Torres, iar gazdele primeau penalty. A executat Griezmann (16) și a marcat cu destul emoții, portarul Navas atingând mingea.

Totul mergea bine pentru gruparea antrenată de Simeone. Atletico a făcut însă pasul înapoi. Greșeală fatală! Real a preluat controlul. În minutul 42, Benzema a scos mingea dintre trei adversari pe linia de fund și a întors la 16 metri. Șutul bun al lui Kroos a fost respins în față de Oblak, iar Isco a marcat, din apropiere, golul care a omorât meciul.

Ocazii au mai fost, la ambele porți, însă Atletico nu s-a mai apropiat de momentele bune din prima repriză.

După 3-0 și 1-2 cu echipa lui Simeone, Real se califică în finală, acolo unde o așteaptă Juventus

Atletico Madrid — Real Madrid 2-1 (2-1) 

Au marcat: Saul Niguez (12), Antoine Griezmann (16 — penalty), respectiv Isco (42).
În tur: 0-3

Atlético: Oblak – Gimenez (Partey, 57), Savic, Godín, Luís – Koke (Correa, 76), Gabi, Saul, Carrasco – Torres (Gameiro, 56), Griezmann. Antrenor: Diego Simeone.
Real Madrid: Navas – Danilo, Ramos, Varane, Marcello – Kroos, Casemiro (Vazquez, 77), Modric – Isco – Benzema (Asensio, 76), Ronaldo (Morata, 87). Antrenor: Zinédine Zidane.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor