logo
RNTV Live

REFUZ TOTAL AL CONSILIERILOR PNL

Daniel

Consilierii PNL refuză să se mai implice activ în managementul societății Termo Ploiești, societate aflată în subordinea Consiliului Local Ploiești.  Motivul invocat de liberali a fost cel legat de disensiunile dintre aceștia și primarul Andrei Volosevici, astfel că reprezentanții legislativului au desemnat doi consilieri de la alte partide pentru a face parte din cadrul Adunării Generale a Acționarilor de la Termo Ploiești.

 Niciun liberal nu a dorit să mai facă parte din cadrul Adunării Generale a Acționarilor din cadrul societății de termoficare aflată în subordinea Consiliului Local Ploiești. Consilierii PNL au susținut că nu pot lucra cu primarul Andrei Volosevici, astfel că au luat această decizie, de a nu se mai implica activ în ceea ce privește managementul Termo Ploiești. Reacția vine după ce la începutul  săptămânii trecute, cei doi membri AGA desemnaţi de Consiliul Local Ploieşti, Valentin Marcu şi Aurelian Tudor, ambii membri PNL, şi-au anunţat demisiile din funcţiile deţinute la Termo Ploieşti.

În acest context, legislativul ploieștean a votat numirea consilierilor locali Robert Vâscan , PSD, și Mihai Tonsciuc, independent, în cadrul AGA al societății respective.

Totodată, forul legislativ ploieştean a mai aprobat un proiect care vizează activitatea operatorului de termoficare al municipalităţii. Astfel, în cadrul ședinței s-a deci acordarea sumei de un milion de lei, sub forma unui avans din subvenţia pe care municipalitatea ar fi trebuit s-o achite către societate la un moment dat.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor