logo
RNTV Live

Ponta face dezvăluiri bombă despre Tel Drum. Bonus: Vizitele lui Dragnea în Rusia

Ponta face dezvăluiri bombă despre Tel Drum. Bonus: Vizitele lui Dragnea în Rusia
Ciprian Radu

Ponta face dezvăluiri bombă despre Tel Drum

Fostul premier Victor Ponta a vorbit, într-un interviu pentru HotNews.ro, despre tranzacțiile dubioase făcute de celebra Tel Drum. Ponta susține că Liviu Dragnea a intervenit în mai multe situații care vizau respective societate.

De asemenea, fostul premier comentează și vizitele repetate ale lui Liviu Dragnea în Rusia.

CITEȘTE și Primarul Adrian Dobre și președintele CJ, Bogdan Toader şi-au declarat război. Vezi care este miza

Ponta mai acuză serviciile de informaţii şi DNA că ar fi ştiut în toţi aceşti ani “totul despre Tel Drum” dar că l-ar fi protejat pe Liviu Dragnea.

Iată câteva repere din amplul interviu publicat de HotNews.ro.

Ponta, despre vizitele lui Dragnea în Rusia:

Da, ştiu de ele, dar e vorba de vizite cu caracter personal, nu politic, nu official. Motiv pentru care n-am de ce să vorbesc despre ele.

Despre Tel Drum

Serviciile de informaţii, şi DNA, cunosc totul despre Tel Drum de foarte mulţi ani. Unde a fost protecţia sau poate nu-i nimic ilegal, habar nu am. Dar de ce nimeni nu a făcut nimic în aceşti ani? E o întrebare la care eu nu am răspuns. Dar e clar că e o protecţie, totuşi.

Domnul Dragnea mi-a cerut, a făcut de altfel hârtia pentru guvern, pentru trecerea acelui lac (nr. Belina) la Consiliul Judeţean Teleorman.(…). M-am şi enervat după aceea, şi am vorbit şi cu Sorin Grindeanu. Și i-am zis, Sorin, tu ştii unde te duci? Nici eu nu am ştiut unde mă duc. Cum poate să ne pună în situaţia asta, să mergem în locuri ale lui Tel Drum?

Am fost destui oameni invitaţi la lac fără să ştim că era proprietatea Tel Drum. Am aflat de la dvs de la presă acest lucru. (…) Eu am asumat că merg la o proprietate privată a domnului Dragnea. Dacă ştiam că mă duc într-un loc al Tel Drum nu m-aş fi dus.

Alte intervenții pentru Tel Drum

Am avut destule discuţii pe tema  CNADNR-ului (n.r. Compania Naţională de Drumuri). Pe tema…dacă nu mă înşel, conflictul între domnul Dragnea şi domnul Şova a pornit de la CNADNR. După aceea sigur a degenerat pe alte chestiuni (…).  Faptul că este dezavantajat Tel Drum-ul, chestiuni de genul asta.

Citiți interviul complet AICI

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor