logo
RNTV Live

Ready Sales Go! Reducerile aduc premii săptămânale la AFI Ploiești

AFI Ploiesti_Campania de vara
Daniel

În perioada 5 iulie – 29 august, timp de opt săptămâni, clienții care fac cumpărături în AFI Ploiești au șansa să câștige unul dintre cele 6 premii săptămânale: 5 AFI Gift Card-uri, fiecare în valoare de 250 de lei și 1 troler Samsonite. Detalii în regulamentul disponibil pe www.afi-ploiesti.ro sau direct la info desk-ul situat la intrarea în centrul comercial AFI Ploiesti.

Renata & Christian, cuplul preferat al ploieștenilor, revin cu clipuri inspiraționale, fresh pentru întreaga familie: de la sugestii pentru ținute și modalități eficiente de a profita la maximum de reducerile de vară, la opțiuni de decorare a casei pentru a crea propria oază de vacanță.

În plus, AFI Ploiești anunță numeroase concursuri și surprize pe canalele de social media ale centrului comercial. Urmărește-le cu atenție dacă vrei să fii câștigător!

Ready Sales Gooo! La AFI Ploiești, cursa reducerilor de vară începe acum și este mai antrenantă ca niciodată. Clienții sunt așteptați să se bucure de reduceri semnificative la brand-urile mult iubite de haine, încălțăminte și accesorii pentru cei mari și mici, echipamente sportive, decorațiuni, jucării și produse de îngrijire și înfrumusețare.

Vino și bucură-te de noutățile ultimului an la AFI Ploiești: librăria Cărturești pe un spațiu mult mai generos și primitor, deschiderea primului magazin Mango din Ploiești, relocarea showroom-ului eMAG pe o suprafață extinsă, precum și prezența brandurilor de beauty&make-up – Pupa, My Geisha, Cupio.

Nu uita! AFI Ploiești îți oferă zeci de motive ca să zâmbești vara aceasta. Ready Sales Go! Aventura estivală începe acum!

#AFIInSiguranta

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor