Război în Consiliul Local. Ploieștenii pot avea de suferit din nou

S-a spart buba la TCE! Angajații vor plăti pentru bătaia de joc la adresa ploieștenilor!

“Joaca” aleșilor locali, bătaia de joc la adresa ploieștenilor

După ce săptămâna trecută ploieștenii și-au cheltuit economiile pe transportul cu taxi-ul pentru a ajunge la serviciu sau pentru a-si duce elevii la scoală, alesii locali continuă bătaia de joc la adresa ploieștenilor.

Maine, începând cu ora 13.00, Conisliul Local Ploiești este convocat din nou într-o ședință extraordinară pentru a decide alocare unei noi sume pentru TCE.

PSD-iștii supărați pe primarul Ploieștiului

Consilierii locali ai PSD Ploiești sunt supărați pe primarul Adrian Dobre. Aceștia îi reproșează edilului că nici până în prezent nu este clară situația privind SC Transport Călători Express SRL.  Ba mai mult, mâine se reia discuția pentru a treia oară discuția privind transportul public ploieștean.

Grupul PSD Ploiești a emis un comunicat de presă în acest sens

          Consilierii locali ai PSD Ploiești  sunt  consternați de faptul că primarul Adrian Dobre a decis convocarea unei noi ședințe extraordinare de Consiliu Local , miercuri la ora 13.00

         Aleșii sunt chemați pentru a decide acordarea unei alte sume către SC Transport Călători Expres Ploiești, societatea comercială care asigură transportul ploieștenilor.

          Ne aflăm la a treia hotărâre de consiliu local pentru această problemă și nu putem să nu ne întrebăm ce se întâmplă? Care este suma corectă care trebuie acrodată către TCE și ce face Executivul Primăriei? Cine este responsabil pentru tergiversarea virării banilor? Cine este responsabil pentru aceste bâlbâieli fără sens?

          Ne dorim rezolvarea urgentă a problemelor TCE, dar în același timp, solicităm respectare legilor în vigoare și sancționarea celor vinovați pentru neaplicarea celor două hotărâri de Consiliu Local existente în acest moment.

NU este exclusă o nouă grevă a angajaților TCE.

sponsor

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here