logo
RNTV Live

ADI Termo solicită Termoficare Prahova să reia furnizare apei calde în Ploiești în maxim 24 ore

fara-apa-rece
Dumitrescu Vlad

ADI Termo Prahova a transmis, joi, o scrisoare operatorului Termoficare Prahova, prin care solicită societății să reia furnizarea apei calde în municipiul Ploiești. În document se arată că directorul Horia Tiseanu invocă obligația asumată de operator, privind asigurarea continuității serviciului.

 În scrisoarea transmisă către Termoficare PRAHOVA, ADI Termo Prahova acordă operatorului un termen de cel mult 24 de ore pentru reluarea furnizării serviciului.

“Vă solicităm să efectuați operațiunile necesare punerii în funcțiune a unității de producție agent termic CAF2. Dacă au fost efectuate operațiuni asupra acestei unități, în perioada de notificare a întreuperii furnizării apei calde, vă rugăm să le aduceți la starea inițială. Aceste operațiuni trebuie executate în regim de urgență, în maxim 24 de ore”, se arată în documentul transmis de ADI Termo Prahova către operatorul de termoficare.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor