logo
RNTV Live

Ramasitele unei rachete antigrindina au cazut peste o casa din comuna Valea Calugareasca/ VIDEO

Mihai Constantinescu

Ramasitele unei rachete antigrindina au cazut peste o casa din comuna Valea Calugareasca. Bucatile de metal au spart acoperisul, iar o parte dintre ele au cazut in curte. Doar o minune a facut ca proprietara casei sa nu fie lovita, dupa ce a decis sa iasa din locuinta in acel moment pe o alta parte. Reprezentantii Autoritatii de Administrare a Sistemului Antigrindina spun ca a fost un accident si ca proiectilul face parte din programul de stimulare a precipitatiilor derulat pana la mijlocul lunii decembrie.

Ramasitele unei rachete antigrindina au cazut peste o casa din comuna Valea Calugareasca

Femeia se afla in casa si cu mama sa, o batrana de 81 de ani, in momentul in care au cazut bucatile de metal peste locuinta.

Pagubita se astepta sa se intervina de urgenta, in urma unui protocol, despre care credea ca ar exista in aceste situatii rar intalnite. Asa ca a sunat la 112 si atunci au venit si reprezentantii ISU Prahova care au ridicat bucatile de metal rezultate in urma exploziei rachetei.


Reprezentantii Autoritatii de Administrare a Sistemului Antigrindinași de Stimulare a Precipitatiilor vorbesc despre o defectiune tehnica.


Reprezentantii IPJ Prahova transmit ca in acest caz nu a fost deschis vreun dosar penal, iar ca proprietara a fost indemnata sa se adreseze in instanta, pentru eventuale despagubiri. Seful Autoritatii de Administrare a Sistemului Antigrindina a precizat si el ca se va stabili in scurt timp valoarea pagubelor din locuinta lovita de ramasitele proiectilului.

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor