logo
RNTV Live

Lipsa apei calde din Ploiești vine la pachet cu noi proteste/ VIDEO

Mihai Constantinescu

Lipsa apei calde din Ploiești vine la pachet cu noi proteste, la care ploieștenii sunt dispuși să participe. Astfel, în această perioadă se organizează pe paginile de socializare noi manifestari cu privire la această situație. Acum oamenii vor ca actiunile să se întindă pe mai multe zile pentru a trage un semnal de alarmă asupra acestei situații.

Lipsa apei calde din Ploiești vine la pachet cu noi proteste

De această dată față de precedentele două acțiuni oameni își propun să protesteze în fața Consiliului Județean Prahova cinci zile la rând. Manifestările sunt preconizate să aibă loc între 26 și 30 septembrie. Organizatorii protestelor din mediul online au precizat pe paginile de socializare ca data si ora evenimentelor vor fi comunicate ulterior, dupa ce cat mai multi ploiesteni isi vor exprima dorinta de a participa.

Se vrea mulțime mare de oameni

Pentru a fi siguri că va fi tras un semnal de alarmă de impact organizatorii spun că nu vor începe evenimentul doar cu 100 de persoane. Au adaugat ca este necesar sa depaseasca asteptarile si sa se faca auziti. In descrierea evenimentului precizează că la acest moment problema depășește Primăria Ploiești și Consiliul Județean Prahova, tocmai de aceea vor să iasă în stradă pentru a impulsiona autoritățile locale și naționale să rezolve problema termoficării din Ploiești. Citez: Totul incepe din acest moment ! Uniti vom putea reporni termoficarea in Ploiesti!”,am incheiat citatul, este mesajul postat la evenimentul creat pe Facebook. Până acum, peste 400 de ploieșteni și-au anunțat prezența, iar aproape o mie au fost interesați.

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor