logo
RNTV Live

Protestatarul în fundul gol răspunde în fața legii/VIDEO

Mihai Constantinescu

Protestatarul în fundul gol răspunde în fața legii

Protestatarul în fundul gol de la Sinaia a fost trimis în judecată de către procurori. În acest dosar este acuzat si de furt calificat, alături de alte persoane. În prezent cei trei se află în arest preventiv, în Penitenciarul Mărgineni.

Jaf de o sută de mii de euro

Tânărul este  din Sinaia, și a fost  implicat într-un jaf de o sută de mii de euro. El a fost trimis în judecată și condamnat pentru că a protestat complet dezbrăcat în fața sediului poliției din stațiune. A fost, așadar, pentru acest gest găsit vinovat pentru ultraj contra bunelor moravuri, si a primit o amenda penala de 8000 de lei. 

Protestul extrem s-a petrecut în ajunul Crăciunului din anul 2020. La acea vreme inculpatul le declara anchetatorilor că nu se afla sub influența alcoolului sau a altor substanțe. Asa se face ca a mers în fața sediului Poliției Municipiului Sinaia unde, în ciuda gerului de afară, s-a dezbrăcat complet și a început să înjure polițiștii. Omul era supărat de faptul că polițiștii din Sinaia nu-i rezolvă o plângere în care reclama faptul că este amenințat de mai multe persoane. La puțin timp după protestul în fundul gol, tânărul a fost implicat într-un jaf ale cărui victime au fost mai mulți oameni de afaceri din Prahova, printre care și patronul unei firme de pompe funebre din Câmpina.

Protestatarul în fundul gol este acuzat de furt calificat, alături de alte doua persoane. Cei trei se află in prezent in arest preventiv, în Penitenciarul Mărgineni.

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor