logo
RNTV Live

Unii dintre angajații APM Prahova au intrat în panică. Florin Diaconu se întoarce pe funcția de director

Florin Diaconu revine la APM
rnews

Unii dintre angajații APM Prahova au intrat în panică. Florin Diaconu se întoarce pe funcția de director

Încă de la finalul lunii iunie, președintele ANPM a decis ca Florin Diaconu, fost director al Agenției pentru Protecția Mediului Prahova, să revină pe funcție, după o detașare pe un post similar la Buzău.

Astfel, de luni, 29 august, Diaconu o înlocuiește în funcție pe Mihaela Duță, cea care a ocupat fotoliul de director în ultimele trei luni. Fostul subprefect al județului Prahova, Maria-Mihaela Duță a fost numită în funcția de director executiv al Agenției pentru Protecția Mediului Prahova, în luna aprilie a acestui an. În cele aproape patru luni în fruntea APM Prahova, Mihaela Duţă nu s-a remarcat în nici un fel. Mai mult, a fost taxată pentru lipsa de implicare în activitatea agenţiei, chiar de comisarul şef al Gărzii Naţionale de Mediu.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/mutare-spectaculoasa-la-apm-prahova/

Unii dintre angajații APM Prahova au intrat în panică

Și asta după ce, o parte dintre subalterni l-au reclamat pe Diaconu pentru comportamentul său în timpul serviciului. Aceștia erau nemulțumiți de felul în care acesta s-a comportat față de ei, pe când era director.

Reclamațiile au ajuns la Agenția Națională pentru Protecția Mediului, iar în urma verificărilor, Florin Diaconu a primit doar o atenționare.

Speriați că odată cu întoarcerea pe funcție, Diaconu ar putea să se răzbune, unii dintre subordonați apelează la ajutor din exterior pentru intimidarea lui Diaconu.

Rămâne de văzut cum se vor tranșa lucrurile după instalarea în funcție a fostului director.

Din păcate, se pare că tensiunile nu vizează doar relația dintre angajați și Florin Diaconu. Surse din APM Prahova vorbesc despre aspecte penale privind activitatea fostei directoare, Mihaela Duță, dar și a altor angajați ai agenției.

Republikanews derulează o amplă anchetă în acest sens iar rezultatele vor fi publicate în curând. 

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/angajari-la-casa-de-pensii/

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/festivalul-tineretii/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor