logo
RNTV Live

RepublikaNEWS împlineşte un an. Vă mulţumim!

Sediul RepublikaNEWS
Daniel Costache

Cel mai nou site de ştiri din Prahova a împlinit un an!

Jurnaliştii cu experienţă, investiţia constantă în oameni, dar şi obiectivitatea cu care au fost tratate subiectele sunt ingredientele secrete cu care RepublikaNEWS a ajuns să se comporte asemenea unui cotidian naţional, în mai puţin de un an.

Cu peste 2 milioane de VIZITATORI  UNICI şi 7000 de articole publicate, RepublikaNEWS se poziţionează în topul celor mai citite site-uri de ştiri din Prahova.

Singurul site din Prahova dotat cu STUDIO TV

Chiar dacă se regăseşte doar in mediul ONLINE, RepublikaNEWS se comportă ca o televiziune, secţiunea video a site-ului fiind una foarte dezvoltată.

RepublikaTV este dotată cu echipament de ultimă generaţie şi studio-uri proiectate de designeri de renume care permit inregistrarea unor dezbateri cu pana la 7 invitati.

Cele mai importante subiecte

În fiecare săptămână, televiziunea regională MDI TV transmite LIVE din studioul RepublikaNEWS. Cele mai importante subiecte sunt dezbătute aici de către jurnaliştii RepublikaNEWS si MDI TV, alături de reprezentanţi ai autorităţilor locale şi judeţene.

 

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

 

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor