logo
RNTV Live

Proiecție sold out la avanpremiera filmului Copacul Dorințelor: Amintiri din copilărie, în prezența echipei/ FOTO

3-5
Theo Tănăsescu

Proiecție sold out la avanpremiera filmului Copacul Dorințelor: Amintiri din copilărie, în prezența echipei

Avanpremiera Copacul Dorințelor: Amintiri din copilărie, primul film fantastic produs în România în ultimii 30 de ani adresat generației contemporane de părinți și copii, s-a bucurat de o proiecție sold out, marți, 23 martie, la Cinema City din Ploiești Shopping City, sponsorul principal la filmului.

Cei peste 300 de spectatori, dintre care jumătate familii cu copii de toate vârstele, s-au putut bucura de film în prezența echipei, printre care actorul și regizorul Andrei Huțuleac, scenaristul și actorul Matei Dima (BRomania), Mihai Mănescu (scenarist & producător), actrița din rolul principal Maya Noelle Prediger, criticul de film și actrița Irina Margareta Nistor, Costin Crețulescu (producător), Andrei Gatu (producător) și Mișu Ionescu (director de imagine).

Atât regizorul filmului, Andrei Huțuleac, cât și scenaristul filmului, Matei Dima, au declarat că premiera de la Ploiești a fost una specială, autentică și extrem de dinamică, vizionarea filmului fiind în prezența spectatorilor reali ai filmului, familiile cu copii de toate vârstele. Lacrimile părinților, întrebările și râsetele zgomotoase ale copiilor, tăcerea bunicilor, dialogurile șușotite  dintre cei mari și cei mici, toate reprezintă realul barometru de succes al filmului, adevărata reacție la această poveste fantastică, au punctat cei doi invitați.

Tânăra actrița din rolul principal, Maya Noelle Prediger, a transmis un mesaj emoționant după proiecție, declarând că filmul a fost făcut prentru a da speranță familiilor care duc lupte ce par să nu se mai termine și pentru a le arăta că nu sunt singuri. De asemenea, actrița a încurajat vizionarea filmului de cât mai mulți spectatori, întrucât toate încasările din vânzarea biletelor merg către Fundația HOSPICE Casa Speranței și serviciile gratuite de îngrijire paliativă pe care aceasta le oferă copiilor și familiilor.

Filmul este produs de Prietenii Casei Speranței, Colorbitor, Viva la Vidra și Chainsaw Europe. Lungmetrajul este distribuit de Vertical Entertainment și va putea fi văzut începând cu 25 martie, doar în cinematografele din România.

Filmul readuce în prim plan una dintre cele mai importante opere literare pentru copii, o capodoperă care a încântat copilăria unor întregi generaţii din ultimul secol şi care nu a fost adaptată pentru marele ecran decât o singură data în 1965, în ecranizarea cu același nume, Amintiri din Copilărie, în regia Elisabetei Bostan.

Despre HOSPICE Casa Speranței HOSPICE Casa Sperantei este cel mai mare ONG medical din România, înființat în 1992, care a inventat conceptul de îngrijire paliativă. Îngrijirea paliativă vizează îmbunătățirea calității vieții pacienților și familiilor acestora atunci când se confruntă cu problemele unei boli incurabile, prin îngrijire medicală pentru pacient, sprijin social și consiliere psiho-emoțională și spirituală pentru pacient și aparținători.

Despre Ploiești Shopping City

Ploiești Shopping City, primul și cel mai mare centru comercial din județul Prahova, are o suprafață închiriabilă de 46.500 m2 și pune la dispoziția clienților săi aproximativ 2.000 locuri de parcare. Mall-ul găzduiește unul dintre cele mai mari cinematografe din afara Capitalei, cu 12 săli de proiecție dintre care 7 sunt dotate cu tehnologia 3D, dar și peste 100 de magazine, mix-ul de chiriași incluzând branduri internaționale precum Zara, H&M, Pull and Bear, Bershka, Stradivarius, Adidas, Starbucks, Tezyo, LC Waikiki, Intersport, Noriel, BSB, și multe altele. Ploiești Shopping City este un proiect dezvoltat de Carrefour Property Romania împreună cu NEPI Rockcastle.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor