logo
RNTV Live

Cum a ajuns o femeie să trăiască ÎN AVION!

62321789
Ștefan Petre

Jo Ann Ussery a avut o idee inedită după ce și-a pierdut locuința într-un incendiu: s-a mutat… într-un avion.


Femeia a cumpărat un Boeing 727 vechi, care altfel ar fi ajuns la un depozit de deșeuri. L-a amplasat pe un teren pe care îl deținea, iar recondiționarea avionului a durat șase luni.

La final, ea a avut o casă complet funcțională, cu peste 1.500 de metri pătrați locuibili, trei dormitoare, două băi și o cadă cu hidromasaj. Totul pentru mai puțin de 30.000 de dolari de la acea vreme, conform CNN.

Ussery – originară din Benoit, Mississippi și având ocupația de cosmetician – nu avea o legătură profesională cu aviația. Ea a locuit în avion din 1995 până în 1999, când a căzut de pe camionul care îl muta la o locație din apropiere, unde ar fi fost deschis pentru public.

Jo Ann Ussery nu a fost singura persoană care a locuit într-un avion, ci i-a inspirat și pe alții. La sfârșitul anilor ’90, Bruce Campbell, inginer electrician care avea o licență de pilot, a fost uimit de povestea lui Ussery.

„Conduceam spre casă și ascultam radio când prezentau povestea lui Jo Ann și a fost uimitor că nu am ieșit de pe șosea pentru că eram atent doar la ea. Iar în următoarea dimineață am început să dau telefoane” – Bruce Campbell.

Bărbatul locuiește și el în avionul său, tot un Boeing 727, de mai mult de 20 de ani, în pădurile din Hillsboro, Oregon.

„Nu aș mai locui niciodată într-o casă normală. Nicio șansă”, afirmă el.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor