Școala devine mai ușoară, în noua campanie online cu premii zilnice de la Ploiești Shopping City

cautam-reporteri-republikanews

Ploiești, 1 septembrie 2021 – La început de an școlar, Ploiești Shopping City și Carrefour încurajează învățatul prin joc, muzică, culoare, interacțiune și mișcare. Astfel, în perioada 1 – 12 septembrie, Școala Ușoară!, un calendar online cu surprize instant zilnice, îi va ajuta pe elevi să transforme școala într-o activitate distractivă.

Pentru a participa la Școala Ușoară, trebuie urmați 3 pași simpli:

just insolv sprl

1.   Se accesează pagina www.ploiestishoppingcity.ro/scoala-usoara/ în fiecare zi a campaniei;

2.   Se completează formularul de înscriere;

3.   Se accesează ziua curentă din calendar.

Momentele norocoase ale fiecărei zile aduc premii instant sub formă de seturi de creioane colorate BIC și jocuri interactive Noriel. La finalul campaniei, participanții au șansa de a intra în posesia premiului cel mare, prin tragere la sorți: 1 kit pentru școală ușoară, format din ghiozdan complet echipat, o boxă portabila JBL, un joc Twister.

Măsuri de siguranță în Ploiești Shopping City

Pentru sănătatea și siguranța vizitatorilor și o experiență de #ShoppingÎnSiguranță, Ploiești Shopping City a implementat o serie de măsuri de distanțare fizică, precum și norme de igienă pentru prevenirea răspândirii COVID-19, în linie cu recomandările autorităților.

Mai multe detalii pe pagina www.ploiestishoppingcity.ro/scoala-usoara/, pagina de Instagram  și pe pagina de Facebook.

Despre Ploiești Shopping City

Ploiești Shopping City, primul și cel mai mare centru comercial din județul Prahova, are o suprafață închiriabilă de 46.500 m2 și pune la dispoziția clienților săi aproximativ 2.000 locuri de parcare. Mall-ul găzduiește unul dintre cele mai mari cinematografe din afara Capitalei, cu 12 săli de proiecție dintre care 7 sunt dotate cu tehnologia 3D, dar și peste 100 de magazine, mix-ul de chiriași incluzând branduri internaționale precum Zara, H&M, Pull and Bear, Bershka, Stradivarius, Adidas, Starbucks, Tezyo, LC Waikiki, Intersport, Noriel, BSB, și multe altele. Ploiești Shopping City este un proiect dezvoltat de Carrefour Property Romania împreună cu NEPI Rockcastle.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here