logo
RNTV Live

Proiect inedit dedicat copiilor. Florile, în atenția tuturor/ VIDEO

Mihai Constantinescu

Proiect inedit dedicat copiilor. Florile, în atenția tuturor

Peste 120 de copii, de toate varstele, au participat timp de trei zile la mai multe ateliere, cu tematica florala. Astfel, in cadrul fiecarei activitati au avut de confectionat diverse obiecte, din flori naturale, puse la dispozitie de catre Scoala de Flori. Alaturi le-au stat si parintii, care la final au primit impreuna cu cei mici cadouri din partea  organizatorilor. Evenimentul s-a desfasurat  in cadrul unui centru comercial, din zona de sud a orasului.

Proiect inedit

De marti si pana joi sute de copii au luat parte la activitatile tematice desfasurate in cadrul unui centru comercial din Ploiesti, organizate de Scoala de Flori.

Copiii cu varste cuprinse intre 3 si 15 ani au lucrat timp de trei zile, in echipe,  in cadrul mai multor ateliere. In prima zi au creat un tablou cu muschi naturali stabilizati, in cea de-a doua au realizat posete de vara, iar in ultima au confectionat un panou foto, din flori naturale.

Fiecare echipa a realizat cate un panou floral, tablou, respectiv cate o poseta, toate din flori naturale, special aduse pentru cei mici.

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor