logo
RNTV Live

Preţul la carnea de miel îi sperie pe ploieşteni/ VIDEO

Theo Tănăsescu

Preţul la carnea de miel îi sperie pe ploieşteni.

Prețul unui kilogram de carne de miel comercializat în Halele Centrale este 45 lei, iar acest lucru a făcut ca ploieștenii să nu se mai înghesuie la standurile speciale. Totuși, Nea Gheorghe, unul dintre producători, speră să vândă  cel puțin 200 de miei, acesta fiind sigur că pentru români masa de Paste nu ar mai fi la fel dacă nu există bucate din carne de miel.

Producătorii care comercializează carne de miel și produse tradiționale derivate din carne de oaie au ajuns  în zona special amenajată de la etajul Halelor Centrale. Totuși, numărul ploieștenilor care se încumetă să urce pentru a-și cumpăra mielul de Paște este semnificativ de mic. Asta pentru că prețul unui kilogram de carne este de 45 de lei.

Nicolae Gheorghe, unul dintre producătorii prezenți în Halele Centrale, susține că prețul a crescut din cauza celor care se perindă pe la putere.

Producătorii vor fi prezenți în incinta Halelor Centrale până pe data de 23 aprilie 2022.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor