logo
RNTV Live

Program special pentru tinerii din Măneciu!

327907604_1315431865973962_7415961275515965497_n
Ștefan Petre

Organizația Curba de Cultură, renumită la nivel local și regional, anunță că va lansa astăzi un program de activități pentru tinerii din comuna prahoveană Măneciu și localitățile limitrofe.

ONG-ul Curba de Cultură a câștigat, la începutul acestui an, titlul de „cea mai activă organizație din mediul rural” la Gala Tineretului Prahovean, dar a fost de asemenea victima unor ambiții politice locale care au condus la desființarea Centrului de Tineret din Teișani. De data aceasta, programul propus face parte din proiectul ”Centrul de Tineret Măneciu”, care a câștigat o finanțare nerambursabilă în valoare de 85.000 lei în cadrul Fondului Prahova pentru Educație – ediția I.

Prin intermediul programului de la Măneciu (mai exact din satul Măneciu-Pământeni) tinerii din zonă sunt așteptați să participe la activități precum: boardgames, desen, arts and crafts, turneu de PlayStation, ateliere de instrumente digitale, vânători de comori sau proiecții de film, notează Observatorul Prahovean.

Anunțul organizației non-guvernamentale Curba de Cultură

„Vă invităm vineri, 17 martie, de la ora 13.00 la ora 14.30, la Centrul Social Sfânta Maria, la lansarea serviciilor adresate tinerilor în comuna Măneciu!

În cadrul unui parteneriat între Primăria Măneciu şi Curba de Cultură, începând de vineri, Centrul Social Sfânta Maria va oferi program şi activități de Centru Internațional de Tineret – gratuite – pentru tinerii din comuna Măneciu şi localitățile limitrofe.

Toate acestea cu sprijin financiar de la OMV Petrom şi Fundația Comunitară Prahova prin Fondul Prahova pentru Educație.”

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor