logo
RNTV Live

Primele produse din transa cinci a ajutoarelor europene pentru persoane defavorizate au ajuns la beneficiari/ VIDEO

Mihai Constantinescu

Primele produse din transa cinci a ajutoarelor europene pentru persoane defavorizate au ajuns la beneficiari

Primele produse din transa cinci a ajutoarelor europene pentru persoane defavorizate au si ajuns la beneficiari. In Prahova, la Targsoru Vechi spre exemplu, miercuri dimineata, s-au ridicat cutiile de 25 de kilograme, pline cu alimente de baza. Oamenii spun ca in vremuri cu scumpiri exagerate, acest sprijin vine ca o gura de aer pentru ei. Au fost familii care au beneficiat de cate un pachet pentru fiecare membru, asa ca au plecat acasa cu carucioarele pline, ori le-au transportat in masini.

Primele produse din transa cinci a ajutoarelor europene pentru persoane defavorizate au ajuns la beneficiari

Inca de dimineata la Strejnicu, in Prahova,  beneficiarii pachetelor cu alimente din bani europeni au venit sa isi ridice produsele.

Fiecare pachet cantareste 25 de kilograme si contine alimente de baza, atat de necesare in alimentatia zilnica.

Mariana are 42 de ani. Nu a lucrat in ultimii ani, pentru ca s-a ocupat de cresterea copiilor. Are 8 suflete de hranit, iar in aceasta transa a primit 10 pachete.

Pachetele cu alimente nu pot fi vandute. Multi beneficiari le-au comercializat in anii anteriori, insa ministrul investitiilor si proiectelor europene explica faptul ca aceasta practica atrage dupas ea sanctiuni drastice.

In comuna Targsoru Vechi sunt distribuite 442 de pachete. Alimente mai primesc tot miercuri si orasul Campina, ori alte localitati din Prahova precum, Floresti, Manesti, sau Brebu.

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor