logo
RNTV Live

Noi angajări la SAJ Prahova / VIDEO

Mihai Constantinescu

Noi angajări la SAJ Prahova!

În situația actuală, în care este nevoie de tot mai multe angajări în sistemul medical, Serviciul de Ambulanță Județean Prahova face noi angajări. Astfel, patru posturi de șoferi pe ambulanță au fost scoase la concurs. Asta după ce săptămâna trecută au fost scoase la concurs altele. Este vorba despre un post de asistent medical și un post de operator registrator de urgențe. Din nefericire, nimeni nu s-a prezentat.

Patru posturi de șoferi pe ambulanță au fost scoase la concurs de SAJ Prahova- Şapte prahoveni s-au înscris în cursă.

Dacă pentru postul de șoferi există persoane care să fie interesate să se alăture echipei medicale SAJ Prahova, nu același lucru îl putem spune atunci când vine vorba despre asistenți medicali. Serviciul de Ambulanță Prahova a scos la concurs în urmă cu o săptămână un post de asistent medical și un post de operator registrator de urgențe. Din nefericire, nimeni nu s-a arătat interesat.

Asta în condițiile în care Serviciul Judeţean de Ambulanța Prahova se confruntă cu o lipsă acută de cadre medicale. În prezent se înregistrează un deficit de aproximativ 63% din numărul total de posturi.

Pentru a face față în perioada în care numărul cazurilor COVID erau în creștere în județul Prahova, Serviciul Județean de Ambulanță a primit sprijin din partea asistenților școlari, care odată cu începerea școlilor, aceștia s-au reîntors în unitățile de învățământ.

Recrutarea de personal se realizează fără concurs. Acestea sunt pe perioadă determinată, adică pe perioada stării de alertă.

Mai multe detalii puteti obtine si de aici:http://www.ambulantaprahova.ro/saj-prahova-angajeaza…/

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/durere-fara-margini-mama…/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor