logo
RNTV Live

Primarul Ploiestiului, Andrei Volosevici, a fost suspendat pentru sase luni din PNL/ VIDEO

Mihai Constantinescu

Primarul Ploiestiului, Andrei Volosevici, a fost suspendat pentru sase luni din PNL. Edilul este invinuit de refuzul colaborarii cu echipa PNL in rezolvarea mai multor probleme ale municipiului si lipsa de etica in exercitarea functiei. Intrebat de ce crede ca s-au luat astfel de decizii, Volosevici i-a numit drept vinovati pe senatoarea si presedintele PNL Ploiesti, Roberta Anastase si pe actualul presedinte al Consiliului Judetean Prahova, Iulian Dumitrescu.

Primarul Ploiestiului, Andrei Volosevici, a fost suspendat pentru sase luni din PNL

Decizia suspendarii din cadrul formatiunii politice a fost luata de catre Biroul Politic Judeţean Prahova al PNL, chiar in timpul in care edilul Andrei Volosevici se afla ini sedinta de Consiliu Local, afirma el.

Culmea este ca unul dintre motivele pentru care s-a luat decizia excluderii din sanul partidului pe o perioada de sase luni este neimplicarea in problema termiei, spre exemplu. Intrebat despre decizia colegilor de partid Andrei Volosevici a tinut sa numeasca si vinovatii.

“(…) La finalul perioadei de șase luni de suspendare conform Statutului partidului, membrii BPJ Prahova vor reanaliza evoluţia atât a proiectelor administrative asumate în campania electorală, cât şi a relaţiilor interumane şi comportamentale ale primarului Andrei Volosevici”.

Contactat telefonic, Iulian Dumitrescu, presedintele CJ Prahova, nu a fost de gasit pentru a oferi un punct de vedere in ceea ce priveste declaratiile facute de edilul Volosevici, in care apare si numele sau.

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor