logo
RNTV Live

UPG Ploieşti şi-a deschis porţile! Cum va fi anul universitar în pandemie/ VIDEO/ FOTO

an-universitar-UPG
Mihai Constantinescu

Începe noul an universitar!

UPG Ploieşti şi-a deschis porţile! Începe noul an universitar! Este unul greu datorită pandemiei de coronavirus, dar s-au făcut eforturi ca studenţii să beneficieze de cele mai bune condiţii.

În acest sens, spaţiul a fost regândit, fiind amenjate culoare de deplasare bine definite, plus că a fost amenjat şi un spaţiu de izolare în cazul în care vor apărea cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus. Acest spaţiu se află în Căminul 6.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/rabla-pentru-electrocasnice/?fbclid=IwAR01k56zrAr9rypWBOUmgyNO0yxbg8-y_CDE-PJb4JF6X1OieF2Cxcc4YF0

Universitatea are anul acesta doar doi prorectori.

De menţionat este şi că deschiderea anului universitar  2020 – 2021, laFORMELE DE ÎNVĂȚĂMÂNT LA DISTANȚĂ ȘI ÎNVĂȚĂMÂNT CU FRECVENȚĂ REDUSĂ, va avea loc vineri, 16 octombrie 2020, începând cu ora 1500, cu respectarea prevederilor Ordinului comun 5487/1494/2020 privind măsurile și condițiile de siguranță epidemiologică pentru prevenirea îmbolnăvirilor cu virusul SARS-CoV-2.

Întâlnirea conducerilor facultăților cu studenții din anul I se va organiza conform următorului program:

  • Facultatea de Ingineria Petrolului și Gazelor, în Amfiteatrul FA3
  • Facultatea de Inginerie Mecanică și Electrică, în Amfiteatrul FA1
  • Facultatea de Științe Economice, în Aula Universității
bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor