Primarul din Campina a găsit soluții pentru creșterea eficienței energetice la mai multe blocuri din oraș

406672481_841703774626247_3528922744293400539_n
Erika Stoica

În Campina sunt în desfășurarea mai multe investiții care se vor reflecta direct în traiul de zi cu zi al mai multor familii din oraș.

Pe listă se află si reabilitarea termică a blocului 7ABC, lucrare executată cu fonduri europene, care în acest moment se apropie de fina l(mai sunt de schimbat lifturile și de zugrăvit scările).

“Această lucrare de creștere a eficienței energetice va avea ca principal efect 𝐬𝐜𝐚̆𝐝𝐞𝐫𝐞𝐚 𝐟𝐚𝐜𝐭𝐮𝐫𝐢𝐥𝐨𝐫 𝐥𝐚 𝐠𝐚𝐳𝐞 𝐬̦𝐢 𝐜𝐮𝐫𝐞𝐧𝐭 𝐞𝐥𝐞𝐜𝐭𝐫𝐢𝐜 pentru cele peste 60 familii care locuiesc în blocul 7ABC”, a menționat pe Facebook Alin Moldoveanu, primarul municipiului Campina.

💶O investiție similară este în derulare la 𝐛𝐥𝐨𝐜𝐮𝐫𝐢𝐥𝐞 𝐏𝟏 𝐬̦𝐢 𝐏𝟑 𝐝𝐞 𝐩𝐞 𝐁𝐝𝐮𝐥. 𝐂𝐚𝐫𝐨𝐥 𝐈 𝐬̦𝐢 𝐛𝐥𝐨𝐜𝐮𝐥 𝐁𝟏 𝐝𝐞 𝐩𝐞 𝐬𝐭𝐫. 𝐇𝐚𝐬𝐝𝐞𝐮. Proiectarea este aproape gata, urmand a fi scoasă la licitație execuția lucrării.

Aceste trei blocuri vor avea inclusiv 𝐬𝐭𝐚𝐭̦𝐢𝐢 𝐝𝐞 𝐢𝐧𝐜𝐚̆𝐫𝐜𝐚𝐫𝐞 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐦𝐚𝐬̦𝐢𝐧𝐢𝐥𝐞 𝐞𝐥𝐞𝐜𝐭𝐫𝐢𝐜𝐞.

” 𝐕𝐨𝐫 𝐮𝐫𝐦𝐚 𝐢𝐧𝐜ă 𝟏𝟏 𝐛𝐥𝐨𝐜𝐮𝐫𝐢 𝐝𝐞 𝐩𝐞 𝐬𝐭𝐫. 𝐑𝐞𝐩𝐮𝐛𝐥𝐢𝐜𝐢𝐢, 𝐁𝐝𝐮𝐥. 𝐂𝐚𝐫𝐨𝐥 𝐈, 𝐬𝐭𝐫. 𝟏 𝐃𝐞𝐜𝐞𝐦𝐛𝐫𝐢𝐞 𝟏𝟗𝟏𝟖 𝐬̦𝐢 𝐬𝐭𝐫. 𝐅𝐫𝐚𝐭̦𝐢𝐢 𝐆𝐨𝐥𝐞𝐬̦𝐭𝐢. Țin la aceste lucrări de reabilitare termică, deoarece astfel contribuim și noi, ca administrație locală, la reducerea facturilor pe care le plătesc câmpineni”, a mai adăugat edilul.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

COREP 07 SRL - Firma de constructiiblejoigratielanovacgristotermo-ploiestiromsilvaspalatoria-haroldrompetromparc industrialCabinet veterinareko-angajeazaekond-angajeazasponsor