logo
RNTV Live

Ce tragedie! Un bărbat s-a sinucis din cauza sărăciei, chiar în ziua în care i-a venit decizia de pensionare

Crimă oribilă într-o agenţie de turism. Şi-a împuşcat soţia în cap, apoi s-a sinucis
rnews

Ce tragedie! Un bărbat s-a sinucis din cauza sărăciei

Soartă tragică. Un bărbat din Oradea, rămas cu handicap în urma unui accident, și-a pus capăt zilelelor din cauza sărăciei. 

Omul a clacat și nu a mai putut să aștepte decizia de pensionare. Ironia sorții face ca decizia să fi venit exact în ziua în care s-a sinucis…

Bărbatul avea 61 de ani și era din Oradea. În urmă cu un an, rămăsese cu un handicap care nu îi mai permitea să muncească. Din cauza datoriilor, orădeanul își scosese la vânzare casa și trăia pe întuneric, fără lumină sau căldură, scrie Ebihoreanul.ro.

Anul trecut, în luna iunie, omul a intrat cu scuterul  în autotursimul care circula regulamentar în fața sa. A ajuns la spital, cu leziuni severe la picioare. Pentru că el a fost cel care a provocat accidentul rutier, a fost obligat să achite și toate cheltuielile cu spitalizarea, care s-au ridicat la 10.000 de lei.

A rămas cu un handicap, se deplasa doar cu un cadru și nu a mai putut să lucreze. De la serviciu, a primit concediu medical doar 3 luni. Apoi a depus dosar de pensionare. A așteptat decizia, care a ajuns însă prea târziu.

Avea 35 de ani vechime în muncă.

Deși avea dreptul să ceară ajutor social, nu a făcut-o. Nu l-a consiliat nimeni și, probabil, nu a știut. „Nu l-a consiliat nimeni. Probabil nu știa că poate să beneficieze de ajutor. Putea să se înscrie în audiență, să ceară informații, sprijin. Nu a cerut nimic”, spune un reprezentant al Casei de Pensii. 

Sursa: Digi 24

 

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor