Anunţ important pentru ploieşteni. Începe dezinsecţia de toamnă. Vezi când

lucrări de dezinsectie în Ploieşti
angajare

Dezinsecţie de toamnă

Anunţ important pentru ploieşteni. Începe dezinsecţia de toamnă. Vezi când.

Dezinsecţia de toamnă se va efectua la Ploieşţi în perioada  03 – 15 septembrie. S.C. Coral Impex S.R.L a anunțat printr-un comunicat de presă ce produse vor fi folosite pentru dezinsecţie.

S.C. CORAL IMPEX S.R.L., cu sediul social in Mun. Ploieşti, Str. Peneş Curcanu, nr. 8, bl. 151C, ap. 10, reprezentată prin Director General Badea Alexandru, va aduce la cunoştinţă că în perioada 03 – 15 septembrie 2018 se vor efectua servicii de dezinsecţie pe suprafaţa domeniului public al Municipiului Ploieşti, în baza Contractului Subsecvent nr. 14607/13.07.2018 încheiat între Municipiul Ploieşti şi S.C. CORAL IMPEX S.R.L.

Produsele insecticide utilizate sunt:

K-othrine Profi EC 250, având substanţa activă deltamethrin, folosit pentru combaterea insectelor adulte;
Vectobac WG, având substanţa activă bacillus thuringiensis, folosit pentru combaterea larvelor;
Deadyna, avand substanţa activă cypermetrin, folosit pentru combaterea insectelor;
Byopren 50 LML, având substanţa activa S-metropen, insecticide pentru combaterea larvelor.
Suplimentar pot fi utilizate şi alte substanţe avizate de Ministerul Sănătăţii, cu acordul prealabil al beneficiarului.

Produsele menţionate se regăsesc în Registrul National al Produselor Biocide avizate pentru profilaxia sanitar – umană de Ministerul Sanatatii şi fac parte din grupele Xn (gr. III) si Xi (gr. IV) de toxicitate

Acţiunea se desfăşoara în conformitate cu prevederile OMS 119/2014 şi cu recomandările Institutului Naţional de Cercetare – Dezvoltare pentru Microbiologie şi Imunologie Cantacuzino, privind activităţile de dezinsecţie la nivel comunitar.

Pentru ca activitatea de dezinsecţie să fie eficientă, aceasta trebuie efectuată în mod unitar, la nivelul întregii localităţi, atât pe domeniul public, cât şi privat.

În acest sens, facem apel către cetăţeni, asociaţii de locatari/proprietari, agenţi economici şi instituţii publice să efectueze activitatea de dezinsecţie pe proprietăţi, în clădiri şi în subsolul blocurilor, concomitent cu acţiunea municipalităţii.

În cazul în care condiţiile meteorologice vor impiedica desfăşurarea acestei acţiuni, perioada de efectuare a activităţii de deratizare va fi prelungită.

Vă rugăm ca în perioada menţionată să luaţi toate măsurile care se impugn în vederea protejării familiilor de albine din municipiu, în caz contrar, Primăria Municipiului Ploieşti şi S.C. CORAL IMPEX S.R.L. sunt absolvite de orice responsabilitate.

hidro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here