logo
RNTV Live

Primarul comunei Bărcăneşti, Valeriu Lupu, are în lucru investiţii ce vor moderniza localitatea

Primarul Valeriu Lupu sursă foto www.barcanesti.ro
Mihai Constantinescu

Primarul comunei Bărcăneşti, Valeriu Lupu, are în lucru investiţii ce vor moderniza localitatea

Primarul comunei Bărcăneşti, Valeriu Lupu, are în lucru mai multe investiţii care vor moderniza localitatea. În acest sens, se investesc bani şi în modernizarea drumurilor. În acest moment investiţia se află la stadiul de studiu de fezabilitate, urmând pregătirea documentație pentru licitație și execuție.

O altă investiţie importantă se referă şi la concesionarea terenului Liceului Tehnologic Agricol Bărcăneşti ce aparţine domeniului public al Comunei Bărcănesi situat în Comuna Bărcăneşti, Sat Bărcăneşti, Judeţul Prahova – pentru construirea Galeriilor Comerciale.

tot pentru modernizarea comunei, primarul Valeriu Lupu face demersurile necesare şi pentru înfiinţarea Parcului “Constantin Brâncoveanu”. În acest moment proiectul de investiţii se află la stadiul de pregătire documentație pentru licitație în vederea realizării  PT, DE, DTAC, Caiet de Sarcini.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/prahova-s-a-prezentat-la-upu-cu-simptome-de-viroza-si-acum-are-dosar-penal-vezi-ce-a-facut/?fbclid=IwAR1YfkUhqCrFhgIiEmaNPZIakLCVPLTpDODz5GKhESZIyWk0BxKUDnUi0Lc

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor