logo
RNTV Live

Prahova: S-a prezentat la UPU cu simptome de viroză şi acum are dosar penal. Vezi ce a făcut

Mihai Constantinescu

Prahova: S-a prezentat la UPU cu simptome de viroză şi acum are dosar penal. Vezi ce a făcut

O persoană din Prahova răspunde în faţa legii după ce a fugit de la spital. Totul s-a întâmplat în data de 25 aprilie. Omul se simţea rău aşa că s-a dus la UPU Ploieşti. Avea simptomele unei viroze. Medicii nu au stat cu mâinile în sân, aşa că persoana a fost testată pentru detectarea infectăiii cu noul coronavirus COVID — 19. Probabil speriată, persoana fugit de la spital, mnumai că poliţiştii au găst-o foarte repede şi acum are dosar penala pentru săvârșire  infiacțiunii de zădărnicirea combaterii bolilor.

Mai jos este comunicatul de presă al Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploiești:

” Vă facem cunoscut faptul că, la data de 27.04.2020, în supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploiești, au fost îiuegistrată o cauză  penală, având ca obiect săvârșiea infiacțiunii de zădărnicirea combaterii bolilor prev. de art. 352 C.pen.

Astfel,

La data de 25.04.2020, organele de cercetare penală din cadrul Poliției Mun. Ploiești — Secția 2 Poliție s-au sesizat din oficiu, cu privire la faptul că, la aceeaşi dată, în jurul orei 18 : 20, o persoană s-a deplasat la Spitalul Județean de Urgență Ploiești — Unitatea de primiri uigențe, prezentând simptomatologia specifică unei viroze, a fost testată pentru detectarea infectăiii cu noul coronavirus COVID — 19 și a părăsit unitatea medicală înainte de aflarea rezultatului testului, fiind depistată pe raza mun. Ploiești, jud. Prahova.

Precizăm    că  activitățile    procesuale    efectuate   în  cursul    urmăririi    penale   sunt reglementate de Codul de procedură penală și au drept scop administiarea probatoriului cu respectaiea drepturilor și garanțiilor piocesuale, precum și a prezumției de nevinovăție”.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/in-ritmul-acesta-putin-soferi-din-prahova-vor-ramane-fara-dosare-penale/?fbclid=IwAR0e90eEeEu3Fh1m867dhDC8KCnt0QoAwD6IcFOeyhW_k3sWlpdXSotyOLg

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

 

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor