logo
RNTV Live

Negocierile politice dintre PNL și PSD au fost demarate și la nivelul județului Prahova/ VIDEO

Mihai Constantinescu

Negocierile politice dintre PNL și PSD au fost demarate și la nivelul județului Prahova.  Potrivit deputatului Bogdan Toader, președintele PSD Prahova, în prezent discuțiile sunt purtate strict pe tema proiectelor de investiții. Acestea au loc în condițiile în care, la acest moment, atât administrațiile publice locale, cât și executivul județean își creionează bugetul de investiții pentru anul 2022.

Negocieri între PSD și PNL și în Prahova! Cel puțin așa susține președintele  Partidului Social Democrat, filiala Prahova, Bogdan Toader, care a precizat că, în prezent, discuțiile dintre cele două tabere sunt purtate strict pe implementarea unor proiecte de interes local, demarate în perioada în care era președinte al Consiliului Județean Prahova.

Liderul social-democraților prahoveni a ținut să precizeze că discuțiile vizează și anumite proiecte de investiții care ar trebui implementate în Ploiești, printre ele numărându-se reabilitarea sistemului de termoficare, reabilitarea pasajelor subterane din Bariera București și realizarea Centrului de Radioterapie.

Bogdan Toader a recunoscut faptul că au existat anumite negocieri pentru funcții politice, însă nu au fost finalizate. Acest lucru ar putea duce la noi alianțe la nivel local, ceea ce ar presupune numiri de noi viceprimari și chiar vicepreședinți ai Consiliului Județean Prahova.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/actiune-rutiera-acum-in-campina/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor